Проектът IN SITU: Местни иновации в културните и творчески индустрии в

...
Проектът IN SITU: Местни иновации в културните и творчески индустрии в
Коментари Харесай

Международен проект – „IN SITU: Местни иновации в културните и творчески индустрии в извънградски региони“

Проектът „ IN SITU: Местни нововъведения в културните и креативен промишлености в извънградски райони “, създаден от консорциум от 13 европейски организации, в които се включи интензивно и НАТФИЗ, завоюва в състезанието по стратегия HORIZON-CL2-2021-HERITAGE-01-03 на Европейската комисия!

Проектът включва проучвателен и пробни дейности за развиване на новаторските практики, потенциал и капацитет на културните и креативен промишлености. Той има за цел да усъвършенства формите, процесите и ръководството на нововъведенията и да подкрепи конкурентноспособността на креативните организации в отдалечените извънградски райони на Европа.

Проектът ще даде задълбочени знания за директните и непреките резултати, междусекторните връзки, новаторските тактики и системи в креативните и културни промишлености, както и политики и рамки за локално обмисляне на новаторски креативен действия. Проектът е в границите на 48 месеца, с началник Центърът за обществени проучвания към университета Коимбра, Португалия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР